Skip to main content

HANKO SAILING

Purjehdus on ollut erottamaton osa Hangon kesää jo 1800-luvulta alkaen. Hanko Sailing on syntynyt innosta lähteä kehittämään tästä perinteestä avoimia päiväpurjehduksia ja useamman päivän charter-retkiä ryhmille.

Aloitamme Hanko Sailingin toiminnan kesällä 2021 yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Purjehduskaudella 2021 tarjoamme retkiä laadukkaalla 42-jalkaisella X-veneellä. Mukana on aina veneen tunteva ja kokenut kahden hengen miehistö.

Purjein saaristoon

mitä: purjehdusretki saaristoon
kesto: 9-10 tuntia
hinta: 1790 €

Purjein saaristoon on koko päivän purjehdusretki Hangosta länteen tai itään. Valitsemme suunnan tuulen mukaan, ja tavoitteena on lounas saaristoravintolassa 4-5 tunnin etäisyydellä Hangosta (lounas ei sisälly retken hintaan). Osa matkasta tehdään mahdollisesti konein, mutta tavoitteena on liikkua purjein mahdollisimman suuri osa retkestä. Retkellä vieraat saavat osallistua aktiivisesti purjehtimiseen kokeneen miehistön johdolla. Otamme veneeseen korkeintaan kuusi vierasta, jotta kaikille on tilaa ja aikaa osallistua veneen käsittelyyn. 

Varaa retki ajoissa, veneen kalenterissa on yksittäisiä vapaita päiviä pitkin kesää!

Päiväpurjehdus

mitä: päiväpurjehdus
kesto: 4 tuntia
hinta: 990 €

Lähde päiväpurjehdukselle Hangon edustalle! Tarjoamme mahdollisuuden kokea purjehduksen hurmaa päiväpurjehduksilla kokeneen miehistön johdolla. Päivän teema on kokea, osallistua ja kenties oppia uutta, aikaisempaa kokemusta et tarvitse! Otamme veneeseen korkeintaan kuusi vierasta, jotta kaikille on tilaa ja aikaa osallistua veneen käsittelyyn. 

Varaa retki ajoissa, veneen kalenterissa on yksittäisiä vapaita päiviä pitkin kesää!

Vuokraa purjevene

mitä: Hobie Cat 16 -vene vuokrattavana
hinta: kysy lisää

Vuokraamme kaudella 2021 Hobie Cat 16 -venettä purjehduskokemusta omaaville. Vene on hyvässä purjehduskunnossa ja vuokrahinta sisältää liivit miehistölle.