Skip to main content

PAR MARE

Par Mare Oy (Y-2979522-2) on merellisiä palveluita tuottava yritys, joka tarjoaa kuluttajille elämyksiä merellä brändeillä Hanko Boat Ride, Hanko Diving ja Hanko Sailing. Yritysasiakkaille tarjoamme lisäksi kotimaanliikenteen alusten miehityspalvelua niin pidemmiksi kuin lyhyemmiksi jaksoiksi.

Yhtiön osakkailla on vankka kokemus merenkulusta ja asiakaspalvelusta, ja kouluttaudumme koko ajan syvemmälle sukeltamisen saloihin.

Par Mare Oy perustettiin 2019 halusta tehdä saarisretkiä uudella otteella, ja löytää uusia tapoja tarjota kokemusta merestä. Tervetuloa nauttimaan kansamme Hangon merellistä henkeä!

VENEET

m/s Atlanta

Par Mare operoi m/s Atlanta nimistä Kulkuri 34 -chartervenettä kotisatamanaan Hangon Itäsatama. Vene on Traficomin 2019 katsastama vuokravene liikennealueelle kotimaa III, eli voimme operoida rajoituksetta Suomen aluevesillä.

Vene on säätä kestävä saaristovene, jolla rantautuminen onnistuu myös haastaviin kohteisiin. Alus on varustettu 12 hengelle niin saaristoretkille kuin sukellustukialukseksi.

Merkki:                        Kulkuri 34
Matkustajamäärä:      12
Matkanopeus:            10 solmua
Risteilynopeus:          7,5 solmua
Kone:                          Caterpillar 3803 300 hv
Pituus:                        10,35 metriä
Leveys:                       3,40 metriä
Syväys:                       0,90 metriä

Atlanta on kattavasti varusteltu, ja navigointivarustus kattaa karttojen lisäksi tutkan, plotterin, kaikuluotaimen, kiinteän ja kannettavan VHF-puhelimen sekä hätäraketit. Veneen turvallisuusvarusteet sisältävät pelastuslautan, kattavan valikoiman pelastusliivejä aikuisille ja lapsille, lämpöpukimet koko matkustajamäärälle ja tavanomaisten EA-välineiden lisäksi mm. hätähappea. Matkustajien turvana on lisäksi PI-vastuuvakuutus.